Főbb irányvonalaink

Költséghatékonyság

Szeretünk költséghatékonyan dolgozni, nem szeretünk sem magunknak, sem ügyfeleinknek felesleges kiadást okozni.

Együttműködés

Arra törekszünk, hogy az elvállalt munkát a megrendelő bevonásával, véleményezésével készítsük el, a mi szakmai tapasztalataink alapján.

A legjobbat kihozni

Te tudod mit akarsz, mi meg azt, hogyan tudjuk kihozni a legjobb eredményt. Így közös erővel születnek a legeredményesebb munkák.

Mit tudunk nyújtani?

Célunk, hogy tetszetős és egyedi grafikai terveket készítsünk, amelyek segítenek kitűnni a versenytársak közül. Legyen az logó, brosúra tervezés, weboldal tervezés, óriásplakát-tervezés vagy szinte bármilyen más grafika. Csapatunk segít a téged reprezentáló grafikai tervezés kialakításában. Arra fókuszálunk, hogy hatékony, esztétikus és a Te arculatodat tükröző látványelemeket hozzunk létre. Terveinket a legújabb technológiákkal és iparági szabványokkal hoztuk létre, így neked kreatív előnyt jelent versenytársaival szemben. Grafikai tervezési szolgáltatásaink kínálatában megtalálod azt, amit keresel.  

HOL DOLGOZUNK?

Gyakorlatilag nem tartunk fent irodát, mert teljesen ráálltunk az online működésre. Ennek több előnye is van: Nem vagyunk helyhez kötve, így már Európa szerte vannak ügyfeleink, de akadnak az Egyesült Államokból is megrendelők. Másrészt így költséghatékonyabban tudunk dolgozni, ami az árainkat is tükrözi. Az ide-oda utazás elhagyása miatt, meg időt spóról mindenki. A feladatokat megtudjuk beszélni telefonon vagy videóhívással. A kész anyagokat tudjuk küldeni postán, FTP-n vagy emailben.
Próbálj ki bennünket!  

Kapcsolat

Grafikust keresel?

Ha olyan grafikusra van szükséged, aki segít megvalósítani ötleteidet, ne keress tovább! Segítünk a logótervezésben a márkaépítésben a weboldaltervezben, a kiadvány és promóciós anyag tervezésben és persze az illusztráció készítésben is. Lépj kapcsolatba velünk még ma, és segítünk megalkotni a vizuális megjelenésed vállalkozásod számára!

Grafikai tervező

Ujréti Ágnes
Telefon: +36(70)56-31-435
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 ​​Cégvezető

Ujréti János
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégadatok

Galantusz Grafika Bt.
Cégjegyzék szám: 13-06-069354
A cég adószáma: 20713319-1-13

Kapcsolat

Fálj feltőltés
FileExample.pdf

Max: 10 MB

Köszönöm! Az üzenet el lett küldve.
Nem sikerült elküldeni az üzenetet. Kérjük, javítsd ki a hibákat, majd próbáld újra.