Tel: +36(70)264-7665

Galantusz Grafika

Rólunk

2000 óta talpon

A Galantusz Grafika Bt.-t online, családi vállalkozásként alapítottuk meg az Úr 2000. évében 2 fővel. Az online működésnek egyik nagy előnye, hogy határok nélkül tudunk munkát vállalni bárhol a világon. Másrészt, mivel nem tartunk fent irodát, így a költségeink is kisebbek.

Tevékenységi körünk lefedi az alkalmazott grafika és a tervező grafika területeit.

A kezdetektől

A rajzfilmtől a kiadványokig és azokon is túl

Az első időszakban főleg a rajzfilm gyártásban dolgoztunk sokat. Számos nagy sikerű produkcióban vettünk részt, így aktívan részt vettünk többek között a Mr. Bean, az Ének a csodaszarvasról rajzfilmekben, majd az alkalmazott grafika területein alkottunk nagyokat. Itt kiemelnénk a Cleg Human Kft. Franciaországi anyavállalatával való 2 éves együttműködését. Kompetencia felméréshez kellettek olyan illusztrációk, amik fogalmakra, érzékelésre, és érzelmekre épültek.

És persze haladtunk mi is a korral. Használjuk a mai kor vívmányait, tanuljuk az újat.

Web Design

A honlap az értékesítési rendszer része, ezért nem mindegy, hogy látványos, sokfunkciós és eltereli a figyelmet, vagy csak értékesít...

Kiadványok

A kiadványok legtöbbjének az a dolga, hogy információt adjon, vagy értékesítsen. Fontos szempont a figyelem felkeltése.
Honlapkészítés és arculattervezés

Marketing az arculatban

A marketingtudatos tervezés nélkül a profit nagy része elmarad. Az arculat tervezésénél figyelembe kellene venni.

Reklámanyagok

Mára azt lehet mondani, hogy a digitális anyagoknak jut nagyobb szerep, ezért a közösségi felületekre is oda kell figyelni.

Grafikai megoldások Önre szabva!

  • A grafikai tervezés olyan művészet, amely a vizualizáció és az ötletek kombinációjából áll. Mi abban tudunk segíteni, hogy ábrázoljuk vágyait és céljait grafikáinkkal, kiadványainkkal. Ha kiváló marketinges anyagot akar, vagy értéket termelő honlapot, keresse cégünket! Ránk a webes tervezéstől az egyszerű ábrákig számíthat. A marketingterveket, arculati elemeket részletesen kidolgozzuk Önnel együttműködve. Az így elkészült munkákból a lehető legjobb megoldások születnek, mivel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, így könnyen és gyorsan alkalmazkodunk partnereink igényeihez.
    • Szeretünk költséghatékonyan dolgozni, nem szeretünk sem magunknak, sem ügyfeleinknek felesleges kiadást okozni.
    • Arra törekszünk, hogy az elvállalt munkáinkat a megrendelő bevonásával, véleményezésével készítsük el, a mi szakmai tapasztalataink alapján.
    • Az elvünk: Ön tudja mit akar, mi meg azt, hogyan tudjuk kihozni a legjobb eredményt. Így közös erővel születnek a legeredményesebb munkák.
  • Hosszútávra tervezünk, mert hisszük, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét és ügyfeleink visszatérnek hozzánk. Ebből következik, hogy munkánkat a legjobb tudásunk szerint végezzük el a rendelkezésünkre bocsájtott erőforrások- információk alapján.

Kérje ajánlatunkat most!

Telefon: +36(70)264-7665 | Email: info@galanthus.hu