Galantusz Grafika
Arculattervezés
A mindennapokra
A névjegykártya
az egyik legtöbbet használt eszköz

Választhat katalógusunkból, és kérheti egyedi ajánlatunkat is. Magyarország területén nyomtatást is vállalunk, ingyenes házhozszállítással!

EGYEDI TERVEZÉS

Frappáns vállasztás inyenceknek!

KATALÓGUSBÓL VÁLASZTÁS

Személyre szabható, gyors megoldás

Slider

Egy jó névjegykártya kellene? Terveztesse meg velünk!

 A klasszikus stílustól, a modern stílusig tervezünk és nyomtatunk névjegyét

A névjegykártya tervezésnél számoljon a hátoldallal is, ha lépést akar tartani a kor követelményével - például QR kód formájában a cégéről sokkal több információt tud közölni ügyfelei felé -.

Névjegykártyát rendelheti matt vagy fényes műanyag bevonattal is.

Miért fontos a névjegykártya?

A névjegykártya az egyik legfontosabb üzleti azonosító, amely elősegíti a professzionális kapcsolatfelvételt vállalat és ügyfél között. Ez az egyszerű lap csak azért nem egyszerű, mert ez tartalmazza a vállalkozásának kapcsolattartási adatait, és az ügyfelek ezen a kártyán keresztül érik el Önt. Ezért a névjegykártya kialakításának fontossága a vállalkozás számára nem lehet utolsó dolog. Nem számít, hogy milyen típusú üzleti tevékenységet folytat jelenleg, üzleti identitásához profi névjegykártyát kell használnia. Hisszük, hogy a névjegykártya jelenti vállalkozásának elsődleges bemutatóját mások felé, és ehhez professzionális és kreatív névjegykártya-szolgáltatást kell igénybe vennie.

Kérje ki tanácsunkat és terveztessen velünk névjegyet, azután bízza ránk a kivitelezést is!

 A névjegykártya, hála a technika fejlődésének, mára már nem csak alap információkat adhat a tulajdonosáról, hanem jóval bővebb leírást, vagy akár videót is. Sőt rendszeres akciókat is közölhet általa.


By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.galanthus.hu/