Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Katalógus és prospektus tervezése

Prospektus tervezés
Prospektus tervezés

A megrendelés folyamán ismertesse elvárásait és mi a tervezés folyamán ügyelünk arra, hogy az instrukciók alapján egy remek prospektust adjunk át Önnek!

Ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a tervezést az alábbiakra lesz szükségünk:

 • A szöveges tartalomra
 • Fotókra, ha nincs, akkor segítünk a beszerzésben, elkészítésben
 • Céges logóra, vagy emblémára. Ha nincs és szükséges, akkor kedvezményesen elkészítjük Önnek
 • És persze az elérhetőségekre

Árajánlat adása

A leadott paraméterek alapján elkészítjük Önnek árajánlatunkat és csatoljuk hozzá esetleges észrevételeinket, tanácsunkat is.


Árajánlat kérés

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha további információt szeretnél, töltsd ki ezt az űrlapot. Amint lehet válaszolunk.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Nyomtatási információ.

  Amennyiben nyomtatást is kér, a grafikai tervezés befejeztével elkészítjük a nyomdakész anyagot és küldjük a számlát a tervezésről és a nyomtatás áráról. Amint beérkezik a számlánkra az összeg kezdjük meg a nyomdai anyag legyártását.

  A papír tipusok választásához egy kis támpont

  Műnyomó papír: A leggyakrabban használt papírfajtánk. A minőségigényes, sok fényképet, illusztrációt tartalmazó munkákra kiválóan alkalmas, mert a színek tisztán, élénken jelennek meg rajta. Kínálatunk 7 papírvastagságban (90, 115, 135, 150,170, 250, 350 gramm súlyban) ezen belül pedig fényes és matt felületekben tartalmaz műnyomó papírokat.. Szórólapok, prospektusok, plakátok, magazinok közkedvelt papírfajtája.

  Ofszet papír: Az ofszet papír, felületi tulajdonsága miatt , a nyomtatott színeket nem adja vissza annyira élénken, mint a műnyomó papír, viszont kiválóan alkalmas írásra. Hatásában természetes, leginkább szövege. Az irodai papírok (fénymásolópapír, levélpapír, borítékok, nyomtatványok és könyvek belíveinek jellemző papírtípusa).