Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Pszichológia rajzokban...

Kategória:

...és mire jó ez a gyakorlatban?

Először is vázoljuk fel, hogy mit jelent a pszichológia! Egyik csoport szerint az emberekre jellemző folyamatok megértésén fáradozó tudományág - diszciplína.

Egy másik csoport szerint a lélek rejtelmeit kutatja lelkesen, míg megint mások azt vallják, hogy a lelki betegségek felderítésében, gyógyításában van jelentősége. Ez pedig a Wikipédia szerinti értelmezés.

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

Termékértékesítés II.

Kategória:

...vagy a mézesmadzag elhúzása ütős grafikákkal!

Hát kezdjük ott, hogy már megvan a termékünk, és hamarosan értékesíteni lehetne, de még nincs meg az a motiváció, ami a vevőt ösztönözné a megvételre. Ilyenkor szokott eljönni az az idő - a profik már előtte is agyalnak rajta – amikor, leülnek a kedvenc italunk mellé, és elkezdenek gondolkodni, azon, hogy miként lehetne megnyerni a vásárlókat magunknak.

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

Oklevelet annak, aki megérdemli!

Kategória:

Minden alkalomra oklevél!

Az oklevél, és emléklap mindig is nagy jelentőséggel bírt az emberek szemében (főleg, ha anyagi elismerés is jár hozzá!). Aki egy oklevél, büszke tulajdonosa, az joggal lehet büszke magára. Ezért különösen fontos, hogy az oklevél tükrözze azt a megbecsülést, tartalmat, amelyeket elértek azok a személyek akik birtokolni fogják e lapot.

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

Logó tervezés lépések

Kategória:

A logó az Ön védjegye! Az embléma pedig a banki betétje... 

Vagyis, ha kellően jó a terméke, szolgáltatása, ÉS a LOGÓ is telitalálat, na-meg a marketing is kifogástalan, akkor teljesül igazán a fenti főcím. Ekkor alakul ki az emberekben az a tulajdonság, hogy ha ránéz a logóra, emblémára akkor azonnal Ön, vagy a terméke fog az eszébe jutni.

Hozzászólás (0 Hozzászólások)