Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish
Grafikai tervezés
Grafikai tervezés

Grafikai szolgáltatásunk

Kategória:

Grafikai tervezés 

Egy grafika akkor hatásos, ha egyértelmű a rendeltetése és a célja. A grafika hatása a célcsoport ismeretén és alkalmazásán alapul.

A grafika elsődleges célja, hogy a figyelmet az információ felé fordítsa, vagy azonosítson céget, szolgáltatást, terméket.

Prospektus tervezés
Prospektus tervezés

Katalógus és prospektus tervezése

Kategória:

Egyedi design, látványos megjelenés.

Bízza ránk a kiadványa tervezését! Cégem nagy tapasztalattal és alapossággal végzi el a ránk bízott kiadvány elkészítését. Archiválásunknak köszönhetően pedig az elkészült anyagot később is módosíttathatja, így nem kell az egészet újra drága pénzért elkészítenie.
Az elkészített prospektusokkal hatásosan mutathatja be vállalkozását ügyfeleinek, a számítása pedig egy jó üzleti-terv mellett biztosan jövedelmező is lesz.

Plakát tervezés
Óriás plakát

Plakát tervezés

Kategória:

Plakát tervezése és nyomtatása

Grafikai ágazatunk profiljába tartozik még a szabadkézi technikával és számítógépes technikával történő plakát tervezés, de a kettő ötvözetéből is tervezünk kreatív, egyedi hatású plakátokat. Hogy melyik technikát alkalmazzuk azt inkább a felhasználási módja határozza meg, na-meg Ön kedves megrendelő. A plakát fajtái lehetnek a kulturális irányú plakátokszínház plakát, rendezvény plakát -, reklám plakátterméket tartalmazó plakát, szolgáltatást tartalmazó plakát -, egyéb plakát – közhasznú plakát, esemény plakát -.

Címke tervezés
Címke tervezés

Cimketervezés

Kategória:

Címketervezés palackokra, befőttekre, rendezvényekre

A jó címke nem csak szép de találó is. A címketervezés szorosan a megrendelővel együttműködve történik, mert Ö az aki igazán ismeri a termékét, és azt a piacot, vagy közönséget ahová szánja a címkét. Így együtt működve egy igazán remek, hangulatilag meggyőző címkét kapunk!

Termék illusztrációk
Termék illusztrációk

Termékillusztráció üzleti tervekhez, bemutatókhoz

Kategória:

Miért fontosak a termékillusztrációk, és mihez kelhetnek?

A termékillusztráció a konferenciák, termékbemutatók elengedhetetlen kelléke. Hangsúlyosan lehet velük kommunikálni termékeket, és szolgáltatásokat is. A termékillusztráció helyettesíthető ugyan fotókkal, de ez teljesen más érzelmi hatást vált ki az emberekben. Ezekkel az illusztrációkkal emberközelien lehet kiemelni azokat a tulajdonságokat, amelyeket a megrendelő fontosnak tart. Vagyis befolyásolni tudja az ügyfele érzelmeit.