Tel: +36(70)264-7665

Galantusz Grafika

Grafikai tervezés

Kiadványtervezés | Szórólap | Brosúra | katalógus | Nyomtatás

Kérdése van? hívjon!

+36(70)2647-665

Kiadványtervezés

 • Cége szabott ajánlat
 • Reklám anyagok
 • Információs anyagok
 • Nyomdai előkészítés
 • Nyomdai munkák

Amennyiben számít a cége megjelenése a nyomtatott világban is, akkor minket keres!

Vonzó és figyelemfelkeltő grafikai megoldás kell? Vannak már grafikai tervei, ötletei, de jól jönne egy profi grafikai tervezés? Kellene egy megbízható grafikusi csapat? Komplett vagy rész megoldást keres? Állunk rendelkezésére a Galantusz Grafikánál! A grafikai tervezés terén igen tág és sokoldalú tapasztalattal rendelkezünk és várjuk, hogy elkezdhessük Önnel a közös sikeres együttműködést.

Grafikai anyagok, amit érdemes ránk bíznia:

Szórólap tervezés, brosúra tervezés, plakát tervezés, kiadványtervezés, illusztráció, grafika készítés, reklámgrafika tervezés.

Nem csak online grafikai tervezés, de az offline, nyomdai anyagok tervezésével is gyönyörű és hatásos dolgokat tudunk készíteni. Céges kiadványban gondolkodik? Esetleg szórólappal reklámozná magát? Netán egy óriásplakátot kellene alkotni? A Galantusz Grafikával ezeket elérheti. Állunk rendelkezésére nemcsak a grafikai tervezésben, hanem a nyomtatásban is!

Grafikai tervezés fő csoportjai:

 • Reklám grafika
 • Alkalmazott grafika
 • Kiadványok tervezése

Miért kell a grafikai tervezés?

A mai világban a grafikai tervezés szinte elengedhetetlen egy vállalat számára, hogy egyedi és kreatív grafikai anyagai ne legyenek. Az érdeklődő először a külalakkal találkozik és ha elég érdekes a kinézet, hajlandó is lesz részletesebben is olvasni. Persze az igazán nyerő párosítás a dizájn és a tartalom együttes hatása, de ehhez az kell, hogy a tartalom is érdekes legyen.
Nyomdai anyagok tervezése és nyomtatása

Grafikai arzenálunk választékából...

Nem mindegy, hogy milyen a csomagolás! A helyes marketing szemléletű tervezés meghatározza a kiadványok hatásfokát, ezért érdemes hozzáértő csapatra bízni ezt a kényes, de nagyon lényeges feladatot.

Szórólap tervezés

Hatékony, ha rövid velős a szöveg, jó a címsor és remek a dizájn. A megtervezett szórólapokat nyomtatni is tudjuk.

Brosúra tervezés

Több oldalas hajtott kiadvány, amit több célra is bátran lehet használni. Főleg szolgáltatás, vagy termékleíráshoz használják előszeretettel.

Plakát tervezés

Hatékony tömegkommunikációs eszköz, ha minimális szöveg és letisztult a látvány. Sok alfaja létezik és mindegyik külön lelkivilággal rendelkezik.

Magazin, prospektus tervezés

Ezek a kiadványok általában több oldalasak. Dolguk a részletesebb információ átadása. A száraz a tartalmat ellen súlyozni tudja egy remek dizájn.

Reklámgrafika tervezés

Hirdetésekhez, reklámanyagokhoz, kampányokhoz alkalmazott, kifejezetten marketing szemléletű grafikai anyagok. Célja a meggyőzés.

Egyéb nyomdai anyag tervezése

Nagyon sokfajta nyomdai anyag létezik, ilyenek pl. a meghívók, oklevelek, társasjátékok, vagy poszterek. Keressen minket a megoldásainkért.

A grafikai tervezési folyamatunk mindig így működik:

 • A megadott elérhetőségeinken keresztül a beérkezett üzenetét, kérését feldolgozzuk, és eléggé rövid időn belül keressük Önt a részletek megbeszélése miatt.
 • Árainkat a kapott információk alapján határozzuk meg. Így biztosan annyit kell fizetnie, ami az eredményes munka elvégzéséhez feltétlenül szükséges. Árainknál figyelembe vesszük azt, hogy mikorra kell elkészülnie az anyagoknak és milyen bonyolultságú az elvégzendő feladat.
 • A megrendelés megerősítését követően elkezdjük a tervezést, ami sok esetben kutatómunkával jár. Ez elsősorban tájékozódás az Ön szakterületéről, szokásokról, és trendekről. A megállapodásban rögzítettek szerint elkészítjük a terveket. Első körben két tervet küldünk, Önnek véleményezésre. A kiválasztott terven dolgozunk tovább és a kapott instrukciók alapján elvégezzük a korrekciókat, majd újra átküldjük. Ez egészen addig folytatódik, míg azt nem mondja, hogy tökéletes.
 • Amint jóváhagyását megkaptuk, elkezdjük véglegesíteni az anyagokat, amit a kért formában adunk át Önnek. A legtöbbször ai, psd, iso, jpg, png formátumokban történik az állományok átadása. Amennyiben nyomtatást is igényelt, úgy megy az anyag a nyomdába.

Összefoglalva

Kiadványtervezés

kiadványok nyomdai előkészítése, akár nyomtatással.

Reklám jellegű kiadványok tervezése

Szórólap, poszter, brosúra tervezése nyomtatással.

Egyéb nyomdai anyagok grafikai tervezése

Társasjáték tervezés, dekoráció, promóciós anyagok tervezése.

Nyomdai szolgáltatások

Az elkészített grafikai anyagokat kérésre nyomtatjuk is.
Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés és nyomtatás a Galantusz Grafikánál

Kérje ajánlatunkat most!

Telefon: +36(70)264-7665 | Email: info@galanthus.hu